slaapvertrekken en sanitair


Gang met aan het einde de deur naar de communicatieruimte. Rechts en achter is de toegang tot de beide sanitairruimtes en slaapvertrekken. rechtsboven een closeup van een groepenkast van deze sectie.


De medicijnkast in de gang en op de rechterfoto een van de sanitaire ruimtes met links een slaapvertrek en rechts een wc en een douche. Achter de wasbak de boiler van de douches.


Closeups van de gietijzeren toiletpot, met alleen de binnenkant voorzien van emaille, en de zeepdispencer. Onder het bordje op de deur.Links de deuren die via de sanitaire ruimtes toegang geven tot de beide slaapvertrekken. Rechts de linker sanitaire ruimte met de deuren van links de wc en rechts de douche. De slaapvertrekken zelf hebben helaas geen oorspronkelijk interieur meer omdat ze later gebruikt zijn als opslagruimte.


Links de wasbak en rechts de aangrenzende douche. Let ook op het asbakje rechts op de linker foto. In die tijd nog zeer gewoon op de gekste plekken.


De noodverlichting in de hal. Wanneer de spanning uitvalt gaan deze lampen en de communicatiesystemen over op de accu's tot het aggregaat gestart is.
Op de onderste foto een telefoon toestel van de intercom van de buitendeur.